het vernieuwde opelmeetings.nl

Nathalie
13 Jun 2024
Algemene informatie

Welkom bij de vernieuwde website voor opelmeetings.nl en opelmeetings.be,

op de website van opelmeetings kun je terecht voor alle informatie omtrent komende en voorbije meetings en evenementen en zowel Nederland als België.
alles zal handig zijn eigen categorie hebben zodat je precies weet waar je je gezochte informatie kunt vinden.

voorafgaande aan meetings zal onder de categorie meetings alle informatie m.b.t. regels, locatie informatie en welk beheer er sowieso aanwezig zal zijn op locatie komen te staan.
voor evenementen kun je hier informatie vinden over naar welke evenementen wij gaan en hoe je je hiervoor kunt aanmelden, gezien evenementen vaak een x aantal beschikbare plaatsen hebben.

achteraf kun je in de ''foto's'' categorie de foto's vinden die onze officiële fotografen op de meetings en evenementen hebben genomen.

onder het kopje team informatie zal alle informatie van het huidige beheer komen zodat je makkelijk weet wie er allemaal onderdeel zijn en waar je met opmerkingen en vragen terecht kunt.

opelmeetingsNL en opelmeetingsBE hebben daarnaast hun eigen categorieën mocht er informatie zijn die alleen benodigd is voor de leden uit een van de landen die niet om meetings/evenementen draait kun je deze daar terugvinden.

ook niet onbelangrijk is de categorie samenwerking, hierin komt informatie over de groepen en bedrijven waar wij mee samenwerken, mocht iemand die hier niet in benoemd staat onze naam gebruiken bij een meeting horen wij dat graag en kunnen wij uiteraard geen garantie bieden dat het volgens onze standaarden gaat. pas dus op.

in de categorie socials kun je een compleet overzicht vinden van onze officiële sociale media kanalen. kanalen die hier niet in staan zijn hoogstwaarschijnlijk niet van ons en wij hebben daar dan geen invloeden op.

wij als team van opelmeetings hopen dat je veel aan de website zult hebben. en een hele fijne tijd op meetings en evenementen zult beleven.